lørdag den 6. september 2008

Facebook

Er der nogen af jer - som har "set lyset" - som kan forklare, hvad det er der er så fantastisk ved den der Facebook. Jeg har, i en af opgaverne i 23ting, lavet en profil. Jeg har også inviteret et par venner og hvad så. Gælder det bare om at få lige så mange "venner" som ham der Anders? Der stod jo i aviserne op til sidste valg, at nu havde statsministeren x antal venner i facebook. OG ....... Sidder han så hver dag og chatter med "vennerne" i timevis? Hvis det er det Facebook er, så er det jo bare endnu tidsrøver.
Jeg har også hørt at man kan spille med/mod sine venner. Jamen, det kan man også i http://www.spilop.dk/ , http://www.komogvind.dk/ , http://www.gratisspil.dk/ og sikkert mange andre steder. Jeg overvejer at fjerne min profil, med mindre at I derude kan overbevise mig om at Facebook kan bruges til noget. - I har en stor opgave foran jer -

1 kommentar:

Den bedste tid sagde ...

Jeg kan kun give dig ret. Jeg spiller meget på http://www.gratisspil.eu og kan ikke se nogen grund til at Facebook skulle være noget særligt.